Goede traprenovatie mag wat kosten

U denkt er aan uw trap te laten vernieuwen, en stelt daaraan hoge eisen. Maak een afspraak via VBstaircases.com, dan krijgt u een zo nauwkeurig mogelijke inschatting van de kosten van traprenovatie. U hebt uw droomhuis gevonden. Een woning met ‘levenservaring’. Dat intensieve, dagelijkse gebruik is af te lezen aan slijtage van de trap.

De trap past, zoveel jaar en ettelijke verbeteringen elders in uw geliefde woning, later, niet meer in het geheel. Trede voor trede is het onlangs aangekochte huis aangepast aan uw smaak. De trap is het verbindings- en het sluitstuk. In alle gevallen valt de keuze op renovatie. Waarbij kwaliteit van de materialen en uitvoering van de werkzaamheden voorop staat.

Dus komt u terecht bij Van Bruchem, het familiebedrijf dat sinds jaar en dag trappen ontwerpt en plaatst. Dat ook met liefde en toewijding een trap een tweede leven geeft.

Traprenovatie is, net als elke vernieuwing in de woning, een flinke stap die goede voorbereiding vergt. U wilt uw eigen ideeën en wensen zien vertaald in het definitieve ontwerp, niet voor verrassingen komen te staan.

Ook niet wat betreft de kosten, al zijn die niet bepalend. Het is daarom verstandig in een vroeg stadium contact op te nemen met VBstaircases.com.